Pride week: Правата на ЛГБТИ заедницата треба да добијат поголема видливост во сегашнава општествено политичка криза

EN↓ 23.06.2016 Коалиција „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници” во соработка со Младински образовен форум и ЛГБТИ центар за поддршка – Хелсиншки комитет на […]

Култренинг Јуни

EN↓ Локомотива – како дел од програмата на Кино Култура организира редовни отворени часови за техники на современ танц и истражување на движење: КУЛТРЕНИНГ! Отворените […]