Предавање/ презентација „Како мојот живот стана културен работник – културн

EN↓ 07.07.2016 „Како мојот живот стана културен работник – културните работници ја завземаат сцената“ е предавање/ презентација на Биљана Тануровска Ќулавковски и Ивана Васева кое […]