42 MOT 2017

September 25, 2017 Administrator Kino Kultura 0

EN↓ MOT во соработка со КИНО КУЛТУРА за 42 MOT 2017 ви ги претставува: 29.09 (Петок) во 18:00 АНТИГОНА И КРЕОНТ Режија: Нела Витошевиќ Играат: […]

CO2 existing/ КО2 егзистирање

September 6, 2017 Administrator Kino Kultura 0

01.09-09-09.2017 КО2 егзистирање Ново издание на програмата која ќе ти го одземе воздухот Научете повеќе тука, а подолу погледнете ја програмата КО2-Фестивалско Случување -01.09.2017-09.09.2017- @Кино Култура […]