BOOKSTAR FESTIVAL #3 2017

October 30, 2017 Administrator Kino Kultura 0

EN↓ 30.10.2017 @ 21:00 Проекција на филмови од Milcho A. Manchevski. 30 октомври – 21 часот – Кино Култура МАКЕДОНСКИОТ УМЕТНИЧКИ МАГ – МИЛЧО МАНЧЕВСКИ […]

POP UP АКТО АКЦИЈА! 12. АКТО ФЕСТИВАЛ ЗА СОВРЕМЕНИ УМЕТНОСТИ 27 – 28 октомври, 2017 год. СКОПЈЕ Кино Култура

October 24, 2017 Administrator Kino Kultura 0

EN↓ 27.10- 28.10. 2017 ГРАЃАНИТЕ ЗА КУЛТУРНИТЕ ПРОСТОРИ ГРАЃАНИТЕ ЗА КУЛТУРА Дали конечно можеме да сведочиме за отворање на простори изградени преку партиципативно ангажирано делување? […]

Конференција> Моделирање на јавниот простор(и) во културата Скопје, 12-14 Октомври 2017 година

October 12, 2017 Administrator Kino Kultura 0

EN↓12-14 Октомври во Кино Култура Конференцијата Моделирање на јавниот простор(и) во културата е една од активностите на Проектот Дисонантни (со)простори, чија цел е да понуди […]