Вклучи се #СоСрцеЗаСекојаЕдна

November 24, 2017 Administrator Kino Kultura 0

EN↓ 25.11.2017 @19:30 Во рамките на глобалната кампања иницирана од ОН „16 дена активизам против родовото базирано семејно насилство“, Фондацијата Фридрих Еберт-канцеларија Скопје организира модна […]