Перформанс/презентација на словенската кореографка/ филозоф Бара Коленц

December 14, 2017 Administrator Kino Kultura 0

EN↓15.12.2017 @ 19:00 Локомотива- Центар за нови иницијативи во уметноста и културата во рамките на ПЛАТФОРМ(а) за современи изведувачки уметности и и Кино Култура- проект_простор […]