Новогодишен концерт на Битрикс

EN↓27.12.2017 @ 20 :00

Здраво здраво!
Како сте? Секако дека одлични, се ближи крајот на оваа година и се ближат супер празници и супер прослави, но за да се заврши супер оваа 2017та година, Битрикс традиционално ви подготви НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ и ветува СУПЕР ШОУ.

За вас наши родители, роднини, пријатели и љубители на танцот вратата е отворена, а доколку се прашувате:

Каде? Во КИНО КУЛТУРА
Кога? На 27.12.2017 (Среда)
Од колку? Во 20:00 часот
До колку? Додека не се уморат нашите танчери!

За БИТРИКС секоја година е поуспешна и поуспешна, оваа година сработивме многу проекти и освоивме многу награди од кои како најголеми би ги издвоиле :

– Вицешампиони и најдобра кореографија на Светското првенство во модерни танци
– Шампиони во Ниш на меѓународниот натпревар
– Организатори на Битрикс Танцова Лига 4 и воедно најголемиот танцов камп на Балканот
– Реализација на проектот Beatrix Specials кои видеа можете да ги погледнете на нашиот youtube канал:
И многу други нешта..

Ве очекуваме во среда во Кино Култура.
Цена на билетите 150 ден.
Бројот на карти е ограничен, па би ви препорачале да дојдете што порано, во спротивно доколку картите за седење се потрошат, ќе имате можност да си купите поевтина карта за стоење, по цена од 80 денари.

✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳


EN»27.12.2017 @ 20:00

Hello Hello!
How are you? Of course you are excellent, we are near to the end of this year and we are near to super holidays and super celebrations, but in order to finish super this year 2017, Bitrix has traditionally prepared a NEW YEAR’S CONCERT and promises SUPER SHOW.

For you, our parents, relatives, friends and lovers of the dance we are opening the door, and if you are wondering:

Where? IN KINO KULTURA
When? On December 27, 2017 (Wednesday)
Time? 2o:00
Till when? Until our dancers are getting tired!

For Bitrix each year is more and more successful …this year we worked on many projects and won many awards out of which we would like to mention:

– Vice- champions and best choreography at the World Dance Champion in Modern Dance
– Champions in Nis at the international competition
– Organizers of Bitrix Dance League 4 and at the same time the biggest dance camp in the Balkans
– Realization of  the project Beatrix Specials, which  you can watch on our youtube channel
And many other things….

We are expecting you on Wednesday at Kino Kultura.
Ticket price 150 denars.
The number of tickets is limited, so we advise you to come as soon as possible, otherwise, if the sit-in tickets are spent, you will have the opportunity to buy a cheaper stand-up ticket at a price of 80 denars.

✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳✳