Polska. New Public Life

December 21, 2017 Administrator Kino Kultura 0

EN↓22.12.2017 @ 18:00 Join us for ArtArea: Бидгошч, Гдањск, Лоѓ, Познањ, Варшава…, односно примери на ревитализација и модернизација во Полска по политичката трансформација. Изложбата „Полска, […]

„Императорот и Архитектот на Асирија“ – премиера- Театар Чекори

December 19, 2017 Administrator Kino Kultura 0

EN↓19.12.2017 @ 20:00 Театарска претстава по текст на Фернандо Арабал: Играат: Императорот – Виктор Петреки Архитектот – Петко Костовски Бутафора /реквизит светло/тон: Кирил Наумоски Суфлер: […]

1 2 3 15