Култренинг – Kultrening

EN↓ Локомотива – како дел од програмата на Кино Култура започнува со редовни отворени часови за техники на современ танц и истражување на движење: КУЛТРЕНИНГ! […]

Активирај се!

EN↓ 14.05.2016 Слушни успешни приказни на средношколци кои направија промена во твојата заедница! На 14.05.2016, во Кино Култура, осум тима на средношколци кои во рок […]

Meeting point #5

EN↓ 11.05.2015 На Meeting point # 5 во среда во 19:00 во Кино Култура. Проекција на видео Blush, снимено во 2004 од кореографот Вим Вандеркејбус […]

1 10 11 12 13