МакеДокс кино-викенд #2

EN↓Вториот МакеДокс кино викенд продолжува каде што застана. Подготвени се два документарни филма, едниот за старата југословенска кинематографија а другиот за актуелниот белоруски „Слободен театар“. […]

Бранислав Нушић као приповедач – предавање проф. др Горана Максимовића у Скопљу

“Бранислав Нушић као приповедач” тема је предавања проф. др Горана Максимовића (Фоча, 1963) српског историчара књижевности, књижевног критичара, антологичара и декана Универзитета у Нишу, на […]

1 13 14 15