Конференција> Моделирање на јавниот простор(и) во културата Скопје, 12-14 Октомври 2017 година

October 12, 2017 Administrator Kino Kultura 0

EN↓12-14 Октомври во Кино Култура Конференцијата Моделирање на јавниот простор(и) во културата е една од активностите на Проектот Дисонантни (со)простори, чија цел е да понуди […]

42 MOT 2017

September 25, 2017 Administrator Kino Kultura 0

EN↓ MOT во соработка со КИНО КУЛТУРА за 42 MOT 2017 ви ги претставува: 29.09 (Петок) во 18:00 АНТИГОНА И КРЕОНТ Режија: Нела Витошевиќ Играат: […]

CO2 existing/ КО2 егзистирање

September 6, 2017 Administrator Kino Kultura 0

01.09-09-09.2017 КО2 егзистирање Ново издание на програмата која ќе ти го одземе воздухот Научете повеќе тука, а подолу погледнете ја програмата КО2-Фестивалско Случување -01.09.2017-09.09.2017- @Кино Култура […]

Што треба да се прави со Ск2014?

EN↓ 30.06.2017//13:00 Јавна дискусија за можностите за справување со последиците од најскапата и најголема државна инвестиција во псевдо-културата. Експерти од областа на културното наследство и […]

1 2 3 4 13