CO2 existing/ КО2 егзистирање

September 6, 2017 Administrator Kino Kultura 0

01.09-09-09.2017 КО2 егзистирање Ново издание на програмата која ќе ти го одземе воздухот Научете повеќе тука, а подолу погледнете ја програмата КО2-Фестивалско Случување -01.09.2017-09.09.2017- @Кино Култура […]

Што треба да се прави со Ск2014?

EN↓ 30.06.2017//13:00 Јавна дискусија за можностите за справување со последиците од најскапата и најголема државна инвестиција во псевдо-културата. Експерти од областа на културното наследство и […]

1 2 3 11