World Refugee Day 2019

EN↓ @ 20.06.2019 @ 19:00 Светскиот ден на бегалците во рамки на проектот на УНХЦР „Бегалец сега-Човек секогаш“, имплементиран од Центарот за човекови права и […]

Срамота! Раскажување квир-приказни

EN↓@14.06.2019@21:00 Неколкумина раскажувачи од јавната културна, политичка и општествена сфера раскажуваат кратки приказни за телесниот, родовиот и сексуалниот срам што ја обележал нивната општествена ненормативност […]

Култренинг 2019

EN↓13.05.2019 Култренинг- редовни отворени часови за техники на современ танц и истражување на движење 📣НОВО Концептот оваа сезона ни е да кон крајот на јуни, […]

1 2 3 24