„После пост-интернет & Зимата на Вештачката интелигенција”- предавање на Мохамад Салеми

November 30, 2016 Administrator Kino Kultura 0

EN↓ 02.12.2016 18:00 предавање на Мохамад Салеми Предавање на Мохамад Салеми во организација на Институтот за општествени и хуманистички науки – Скопје, кое ќе се осврне […]

Култренинг Ноември

November 27, 2016 Administrator Kino Kultura 0

EN↓ Придружете ни се на редовни отворени часови за техники на современ танц и истражување на движење во Кино Култура!!! Отворени часови Култренинг се одржувaат […]

1 2 3