Animation and educational programs for creative development of children and youth through theatre, dance, film and video; social and cultural activities for large social community

Култренинг Ноември

November 27, 2016 Administrator Kino Kultura 0

EN↓ Придружете ни се на редовни отворени часови за техники на современ танц и истражување на движење во Кино Култура!!! Отворени часови Култренинг се одржувaат […]

Култренинг Ноември

November 12, 2016 Administrator Kino Kultura 0

EN↓ Придружете ни се на редовни отворени часови за техники на современ танц и истражување на движење во Кино Култура!!! Отворени часови Култренинг се одржувaат […]

Култренинг Ноември

November 5, 2016 Administrator Kino Kultura 0

EN↓ Придружете ни се на редовни отворени часови за техники на современ танц и истражување на движење во Кино Култура!!! Отворени часови Култренинг се одржувaат […]

Култренинг

October 31, 2016 Administrator Kino Kultura 0

EN↓31.10.2016 17:30 Култренинг со Александар Георгиев Понеделник 31 октомври, во 17:30 во КК Aлександар Георгиев ја води сесијата на КТ<< EN»31.10.2016, at 17:30 @ Kino […]

Култренинг

October 24, 2016 Administrator Kino Kultura 0

EN↓ 24.10.2016//17:3o Култренинг Оваа недела Кино Култура ви нуди многу интересни настани. Започнуваме денеска со Култренинг со посебната гостинка Селма Банич! Придружете ни се во […]