Активирај се!

EN↓ 14.05.2016 Слушни успешни приказни на средношколци кои направија промена во твојата заедница! На 14.05.2016, во Кино Култура, осум тима на средношколци кои во рок […]

Meeting point #5

EN↓ 11.05.2015 На Meeting point # 5 во среда во 19:00 во Кино Култура. Проекција на видео Blush, снимено во 2004 од кореографот Вим Вандеркејбус […]

МакеДокс кино-викенд #2

EN↓Вториот МакеДокс кино викенд продолжува каде што застана. Подготвени се два документарни филма, едниот за старата југословенска кинематографија а другиот за актуелниот белоруски „Слободен театар“. […]

1 11 12 13 14